- Not for sale




Människohandel pågår dygnet runt i hela världen. Till Sverige transporteras årligen hundratals kvinnor och barn för sexuellt slaveri. Vart och ett av dessa fall innebär en personlig tragedi. Handeln med människor har en klar koppling till andra former av internationell organiserad brottslighet, såsom narkotika - och vapenhandel. Samverkan mot Trafficking har till uppgift att med gemensamma krafter motverka människohandeln.

Som ett led i kampen mot människohandeln har Dangerous Goods formgivit smycket "Not for sale". Detta till förmån för brottsoffer utsatta för människohandel. Minimum 60 kr av varje sålt smycke kommer att gå till en fond som startas av Samverkan Mot Trafficking och avsikten är att, i första hand, göra insatser där samhällets resurser inte räcker till. Det kan handla om mammor utsatta för människohandel, som stannar i Sverige en längre tid för att vittna. Hemma väntar kanske ett eller flera barn. Här behövs ofta omedelbar hjälp, såsom mat och kläder. Konkreta insatser kan vara avgörande för att de utsatta kvinnorna skall få kraft till att återta kontrollen över sina liv.

Samverkan Mot Traffickingbestår av Baltic Fem, Caritas Sverige, Hela Människan, Kvinnoforum, Män För Jämställdhet, Polisen i Västra Götaland, Socialtjänsten Stockholms Stad, Södermalms Baptistförsamling, Världskulturmuseet, Åklagarmyndigheten samt även Länsstyrelsen i Stockholm, Västra Götaland och Skåne, Göteborgs Stad, Migrationsverket, Polisen i Stockholm och Skåne, Prostitutionsgruppen i Malmö samt Göteborgs Universitet.




 / snälla klicka in  er här
www.satine.se och beställ erat smycke direkt då dom kommer in i lager.
Ett vackert smycke med ett budskap alla borde bära.


Kärlek Mamma Jessica

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vilken bra grej! ska kika in på sidan!

Postat av: VintageRetroPrinsessa

Lisa : BRAAAA ;)

2008-08-18 @ 20:03:02
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Anonym

Den säljs även på Dangerous Goods och där har den varit "slutsåld" i ett år... hoppas det inte är likadant här... Vill ju gärna ha ett och därmed stödja

2008-08-20 @ 09:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback