- Mina smarta advents presenter till mina barn

Världsdel efter världsdel blir poliofri och år 2008 rapporterades endast 1625 nya fall av polio. Ett av de få länder som fortfarande kämpar mot sjukdomen är Nigeria och därför samarbetar UNICEF nu med regeringen för att vaccinera alla barn. Och vi är på god väg. 40 miljoner barn i Nigeria är nu vaccinerade. Här kan du köpa 200 doser poliovaccin för 280 kronor. För att ett barn ska få ett fullgott skydd krävs tre doser.

200-pack för 280 kr

Dhq088 2bac655

En flicka ur minoritetsbefolkningen Wayuu i Venezuela får en dos poliovaccin vid en UNICEF-stödd vaccinationskampanj i staten Zulia.
UNICEF gör allt för att alla barn ska vaccineras mot de vanligaste dödliga sjukdomarna, också när det råder krig eller naturkatastrofer. I Afghanistan och andra oroliga länder förhandlar vi med de krigförande för att få dem att lägga ner vapnen och ge fri lejd åt hälsoarbetare under några dagar.

http://www.unicef.se/stod-oss/gavoshop/kategorier/6-alla-gavor/173-poliovaccin-200-doser

  Barnen har skänk 280 kr var .. Och detta räcker till 200 x 3 vaccinationer  .Polio vaccination och det är  deras advnets present ett vackert gåvo kort kommer att skickas ut  till dom oxå med egen text :)

Bra present va ?
Typ den bästa enligt mig.

Jag känner mig mer än nöjd :)

Kääärlek mamma Jessica .

 Har vart på stan all by my sel i tre och en halv timme och julshoppat :)
Helt galet fina saker ska fota och ladda ur kameren :)

Kääärlek


Kommentarer
Postat av: Josefine, Blåeld

Det är en viktig present!!



Kram - jag har mailat Nordljus igen..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback