- Chokladpannacotta

Chokladpannacotta med grädde och bär Receptbild - Allt om Mat

Chokladpannacotta med grädde och bär






4 portioner Ingredienser
75 g mörk choklad
1 st gelatinblad
2 dl vispgrädde
2 msk fruktsocker












till servering:1,5 dl vispad grädde, och färsk frukt.

Tillagning











1 Smält chokladen i vattenbad och lägg gelatinbladen i kallt vatten.

2 Koka upp grädde och fruktsocker. Krama ur gelatinbladet och blanda med grädden. Vispa ner den smälta chokladen.

3 Häll upp i portionsformar och ställ kallt i minst 3 timmar.

4 Servera pannacottan med lite vispad grädde och färsk frukt.


Kommentarer
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Man kan använda något som heter Gelésocker Multi istället för snuskigt gelatin. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback