- Brand

Ett förråd med husvagnar brinner i Bergom.


En byggnad i Nässjö, Bergom, fylld med husvagnar, husbilar och veteranbilar, har brunnit ned till grunden. Det rör sig om värden för miljontals kronor som bokstavligt talat gått upp i rök.

Flera styrkor från räddningstjänsten i Örnsköldsvik och Bjästa har varit på plats för att bekämpa branden. Enligt uppgift är det en stor förrådsbyggnad med husvagnar, husbilar och veteranbilar som eldhärjats. Sannolikt rör det sig om värden för miljontals kronor som gått upp i rök.

Branden startade i en husbil, som av okänd anledning fattade eld. Sedan spred den sig en aning i området, bland annat mot ett skogsparti. Eftersom gasoltuber förvarades i byggnaden inträffade även flera explosioner.

En del personer som fanns på plats när branden bröt ut försökte förgäves släcka elden, och fick en del lindriga brännskador. De kunde dock plåstras om på plats och behövde inte uppsöka sjukhus.

Vägen mellan Bergom och Bjästa blev avstängd, men är åter öppen. Räddningstjänsten och polisen kunde lämna platsen klockan 15.00.


Mina vänners Dodge charger 73 brann inne.
Tänk att i 20 år har Bolla haft bilen .


Rest in peace Dodge charger aka Raggar bilen :(


Kommentarer
Postat av: ME&MY

NEEJ!! alla fina bilar?!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback