- A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T Y V X Z Å Ä Ö

Man blir glad bara av att se dem..

...de härliga, färglada pappmuggarna med bokstäver på - Alfabetsmuggarna! Helt nya för den Svenska marknaden och precis nyinkomna till vårt lager, lagom till vårens och sommarens alla kalas och fester. Ett kul inslag i dukningen, på picknicken, på jobbet, på festen eller på barnkalaset. Fyll dem med kall eller varm dryck, eller varför inte med glasskulor på verandan - garanterat en kul och annorlunda servering. Perfekt på en arbetsplats där man kanske vill använda sin mugg mer än 1 gång, den här kommer du definitivt ihåg. Bra även på mingelpartyn, för att man ska komma ihåg vilken mugg som är ens egen.

Kommer i en mycket snygg och stilren presentkartong så de är även en uppskattad "gå bort present".

Kul idé till kalaset:
Utmana gästerna att bygga roliga ord med muggarna eller fyll dem med godis eller en liten sak och gå på bokstavsjakt. Släpp kreativiteten loss!

Information
Varje förpackning innehåller 30 bokstavsmuggar med alla bokstäver i alfabetet A-Z och 2 st hjärtan. Varje mugg har en bokstav på framsidan och en på baksidan så totalt har man hela 56 olika bokstäver att välja bland! Tillverkade av återvinningsbar papp.





www.barnvanligt.nu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback