- " Fuel for hunger hordes of liquorice lovers "

Sötlakrits by Johan BülowSötlakrits by Johan Bülow


Wow, skriker vi på Fluffbabes! Det här är den bästa lakrits vi någonsin har ätit! Fluffbabe Blondie hittade den i en liten butik på Österlen i sommar och har sedan dess letat med ljus och lykta för att hitta den och - ta daaaaa - nu kan vi presentera Lakrids by Bülow. Tillverkad i världens minsta lakritsfabrik. Bara en så'n sak!

Sötlakritsen är tillverkad av lakritspulver från Afghanistan och Iran, med kärlek tillsatt. Kort sagt: sweet liqourice med sötma, balans och styrka. Och ......extra finess i form av naturlig anis. 175 g. Inget gluten, inga E-nummer. Naturligtvis.

Företaget Lakrids startade som ett väldigt, väldigt litet lakritskokeri vid torget i Svaneke på Bornholm. Pressen var lyrisk och lakritsälskarna stormade den lilla boden, som sålde slut all lakrits på fyra timmar. Året var 2007 och sedan dess har Johan Bülow och hans medarbetare rest på upptäcktsfärd till Italien, Iran, Afganistan och många andra länder, i sin jakt på de finaste råvarorna och den bästa kunskapen. Man har pratat, producerat och testat lakrits nästan dygnet runt. Och gör det fortfarande...

Världens minsta lakritsfabrik hittas nu i Tåstrup utanför Köpenhamn där man tillverkar gourmélakrits med stor kärlek.

Lakrits by Johan Bülow - ”Fuel for hungry hordes of liquorice lovers”




http://www.fluffbabes.se/fluff/details/FLUFF506.asp



Kommentarer
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Åh jag är en laktitsälskare så jag blir sååå sugen nu!!! Ha en toppen helg nu <3 KRAM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback