- Blossom & Bill

wool-filling.jpg

Amen jisses, vi här på Alley-Kid kan inte tänka oss något mysigare än att frottera sig med en hel massa fårull. Så mjukt, så skönt, så fint, så vitt och så naturligt! De finfina orangea påsarna från brittiska Gossypium fyllda till bredden med vacker fårull kommer att hjälpa dig att till producera både små och stora mästerverk. Ja, det är om du vill förstås. Du kan ju bara låta den härliga påsen stå bredvid din stick-korg eller symaskin. Instant händig!

Ha_det_sa_bra.jpegHur_mar_du.jpegg3, mycket god röd.jpgtycker_du_miljo.jpg

Från den japanska konstnären Takashi Furuya kommer dessa underbart färgglada posters med ”skandinaviska” retromotiv. Av någon outgrundlig anledning så har Furuya-san börjat måla dessa motiv trots att han aldrig satt en fot (än mindre två…) i den svenska myllan. Det är kanske därför det kan bli lite fel ibland, för var i världen har du annars sett barn i form av läskedrycker, renar med fågelkompisar och små möss som springer runt med rullvagnar? Nä just det ja, only in Sweden.

bla.jpg

Sällan är det skådat ett par som Blossom & Bill. Med deras fina leenden, muntra färger och inte särskilt hämmade personligheter så lyser de upp även den gråaste vardag. Så ta tillfället att stifta bekantskap med dessa två praktexemplar. Du kommer inte att ångra dig! Man har ju alltid(?) som mest trevligt tillsammans…?

C4BBN_1_LR.jpg

T1BBB_LR_BB_blue_tray_02.jpgFamiljen, ISAK.jpg

Ohhh Familjen! Då menar vi såklart inte det ultrabra, skånska enmansbandet utan denna underbara bricka som tar en tillbaka till bullbak och saftkalas. I samma härliga tema som ISAK’s övriga produkter (se Blossom & Bill samt Fika) kan man spendera några goda minuter på att studera hela familjen. Här är det glädje hela vägen. That’s the way we like it!


gron.jpg

Fikamuggar.jpg

Är det något som vi är intresserad av, ja alltså förutom inredning så är det att fika. Vi kan sitta i timtal och kontemplera över vardagen och tiden tycks gå ändå lite snabbare med en snygg kopp i handen. Det trevliga setet av muggarna ”Fika” kommer från ISAK, ett svenskt-brittiskt företag med stort fokus på att ta till vara på naturens resurser. Det är därför som ISAK använder sig av hållbar svensk skog i sina produkter.

mugg_rosa2.jpg


www.alley-kids.se 

Stig på, men akta så att du inte slår huvudet i dörrkanten eller tån i tröskeln... Vi är hemskt lyckliga för att just du har hittat hit och vi hoppas att du finner precis det du letar efter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback