- Kitoko

Affinage Kitoko oil treatment 95ml

Nästa generations Vårdande Olja
med Karite Oil, Argan Oil, UV Filter & Vitamins A & E
I tusentals år har afrikanska healers använt sig av Karite tack vare dess enastående närande och medicinska kvaliteer för att behandla hår och hud. Oljan, som utvinns ur nöten från Shiaträdet, har omsorgsfullt blandats med oljan från det berömda nordafrikanska Arganträdet för att skapa den ultimata produkten för hårets reparation och förnyelse.
Inspirerad av naturen kombinerar, Kitoko Oil Treatment helande och terapeutiska egenskaper hos dessa mycket näringsrika oljor för att förnya, stärka och vårda håret samt lämnar det extremt smidigt och glansigt.

Kitoko Oil Treatment
är en skonsam blandning av Karite och Arganolja som är rika på antioxidanter, Omegaoljor samt vitamin A och E. Denna sensoriska olja är perfekt balanserad behandling för hår och hårbotten, vilket resulterar i otrolig absorption och snabbt inträngande utan att tynga ner håret.


Essentiella fettsyror ger näring djupt in i hårstrået för att stimulera och ge otrolig kondition, elastisitet och glans. Kitoko Oil Treatment kommer inte bara att återuppliva trött hår, utan hjälper dessutom till att neutralisera fria radikaler och skyddar håret från skador orsakade av miljö och kemiska behandlingar.
Viktlös formula, perfekt för alla hårtyper.

Ger intensiv näring, mjukgör och stärker håret.
Återställer lyster och fukt balans.
Tämjer flygigt eller okontrollerbart hår.
Absorberas omedelbart utan att håret känns oljigt. Lämnar inga rester
Lindrar torr hårbotten.
Förbättrar hårets elasticitet.
Utmärkt för sprött hår och kluvna toppar.
Innehaller naturligt UV-filter.


Bruksanvisning
Massera in några droppar av oljan i handflatan och applicera jämnt i fuktigt eller torrt hår. Kamma igenom från rötterna till topparna för att säkerställa en jämn fördelning. Skall inte sköljas ut. Styla som vanligt.

Karite Oil
Kariteolja är en legendarisk naturlig ingrediens, utvunnen fran nöten av Sheaträdet, som finns i tropiska områden i Västafrika. Välkänt för sin traditionella användning för att återfukta, vårda och stärka hår och hud. Kariteolja är en av Afrikas mest värdefulla och nyttiga naturliga extrakt. Rikare på vitamin A, E och F än andra oljor samt dess exceptionellt höga halt av essentiella fettsyror ger den kraft att tillföra oöverträffade föryngrande egenskaper. Kariteolja absorberas enkelt och snabbt och är också en utmärkt antioxidant som ger ett naturligt UV-B skydd.

Argan Oil
I Nordafrika har Arganolja använts i generationer inom skönhetvård för att behandla hår och hud på grund av dess höga näringsvärde och hälsofrämjande fördelar. Rik på Omega oljor och omättade fettsyror såsom linol- och oljesyra hår Argan oljan otroliga terapeutiska egenskaper. Den återställer glans samt stärker och mjukgör torrt, sprött hår.


Kostar 219 kr nu på
www.forhair.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback