Hiv mannen Christer AggertFÄLLD!!!





Christer AggettSolna En av raden av alla utländska hiv-män har nu åtalats. Christer Merril Aggett, född Alan Merrill Aggett, åtalades idag för att ha smittat två flickor med hiv och haft oskyddat samlag med en mängd flickor som han raggat upp på internet. Detta trots att han visste att han bar på hiv-viruset. Christer Aggett åtalas för två fall av grov misshandel, 13 fall av försök till grov misshandel, fem fall av grovt sexuellt utnyttjande av underårig, grov våldtäkt mot barn samt ringa narkotikabrott.

Christer Merril Aggett har i detalj kartlagt sina offer på ett närmast pedantiskt sätt. Polisen hittade långa listor med flickornas namn, adress, telefonnummer och intressen. Eftersom den idag 32-årige Aggett inriktade sig på riktigt unga flickor, så unga som 12 år, ljög han om sin egen ålder. Polisen hittade listor på över hundra flickor men polisen misstänker att det kan finnas fler offer. Christer Aggett har varit smittad i cirka 15 år och kan ha smittat många fler.
Förutom flickornas egna vittnesmål och listorna har åklagaren en mängd andra bevis. Vid husrannsakan hos Aggett gjorde polisen flera beslag. I hans dator hittade man bland annat chattkonversationer. Av Aggetts egna anteckningar framgår också tydligt att han visste att många av flickorna var under 15 år. Christer Aggett erkänner sig skyldig till de flesta åtalspunkterna. 



 / snacka om att vara ond ?
 Hur  kan man bli sån ? varför ?

Vad är det som friver han snälla kan nån förklara denna ondhet ?






 


Kommentarer
Postat av: malin

Fy fan!

Postat av: =)

jag åkte förbi hotellet där allt hade hänt och jag FATTAR INTE hur tjejer ens kan gå med på att åka dit, menar det bara LYSER Hotelll F1 350:- och sen fick min hjärna ihop *stop and go* alltså människor behöver snacka med sina döttrar om internet och sånna här och snälla ha koll på dem :O

2007-11-17 @ 18:52:10
URL: http://more.tjejsajten.se
Postat av: Susie Kate Mela

Det är så himla sjukt! Att man har samvete va? Jag lider med de drabbade,, och deras föräldrar,, fy fan vilket besked att få..

2007-11-17 @ 20:54:16
URL: http://candykate.blogg.se
Postat av: Hanna ^^

jävla svin! skott i pannan på sånna idioter... *MORR*

2007-11-18 @ 09:35:28
URL: http://hannaofsweden.blogg.se
Postat av: Veronica

Bra sidor du kopierar din text ifrån, den-svenska.com

ironin flödar

2007-11-18 @ 10:34:36
Postat av: josephine

Tack gode gud! Vad kommer alla dårar ifrån!?

2007-11-18 @ 11:33:31
URL: http://www.joxzephine.blogg.se
Postat av: VintageRetroPrinsessa

Hoppas
han sitter där han ska sitta nu
bra och ej rymmer och pågår fler
äckliga brott :S

2007-11-19 @ 21:48:50
URL: http://www.bambii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback