- John masters organic NYTT hos eleven.se

John Masters Organics

Konstgjorda tillsatsmedel har en viss god verkan, men inte i eller på vår kropp. Varför använda starka kemikalier i shampoo, stylingprodukter, fuktighetscremer och tvålar? Konstgjorda tillsatsmedel är framställda som en billig ersättning för organiska beståndsdelar som ger ett bättre resultat. Det är bättre för kroppen och miljön att gå tillbaka till källan. "Super Natural Botanicals".

John Masters har utvecklat sina hår- och hudvårdsprodukter i sin salong i SOHO i över 10 år. Terapeutiska ingredienser, sinnesaromer, fantastiska resultat! Det kräver han av alla sina produkter - och detsamma gör hans kunder.





- Åhhh nu blir man lite sugen på lite nya produkter.
alltid kul att testa nya produkter och se om det är nåt för en själv
detta skullejag velat testa :

John Masters Organics Citrus & Neroli Detangler John Masters Organics Citrus & Neroli Detangler
Denna lätta formula reder ut och vårdar ditt hår, utan att tynga ner det. Naturliga vegetabiliska oljor ger näring till håret. Protein och vitaminer ger håret styrka och glans. Essentiella oljor från citrus och neroli har en uppiggande arom. Fungerar utmärkt som leave-in balsam. Säker att använda för färgat hår.

kostar 228:-

John Masters Organics Blood Orange & Vanilla Body Milk

John Masters Organics Blood Orange & Vanilla Body Milk



Denna kroppscreme innehåller en lättabsorberande blandning av mjölktistel, aloe vera och essentiella oljor från blodapelsin och vanilj vilket ger en härligt lätt doft. Safflowerolja och havsalger återfuktar huden samtidigt som Aloe Vera hjälper till att vårda. Rik på näringsämnen och ser till att din hud blir mjuk och len.

kostar 260:-

Perfekt då vintern kommer om man vil smörja in kroppen och säkerligen dofta smarrigt.

John Masters Organics Herbal Cider Hair Clarifier & Color Sealer

John Masters Organics Herbal Cider Hair Clarifier & Color Sealer


Denna blandning av örter och ekologisk äpplecider-vinäger gör att ditt hår känns fräsch och rent genom att rengöra och ta bort miljörester, samtidigt som hårbottnens pH-nivå återställs. Utmärkt för att försegla hårets sfärg.

kostar 228:-  Perfekt då man har färgat hår.


kanske ska ta och lägga in en beställning .


www.eleven.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback