- Svensk skönhet .




- Estelle&Thild  har sen tidigare lanserat ekologiska produkter till barn.
Nu sträcker dom sig längre  så även vi vuxna kan få testa deras ekologiska produkter.




Massa bra produkter för mamman i fina estitiska förpackningar.
Men som sagt det bästa 100% ekologiska :)

http://www.estellethild.se/

Estelle & Thild - Vår filosofi

Vad har på huden är lika viktigt som vad du äter. Idag är vi medvetna om matens innehåll men få tänker på alla ämnen som kroppen tar upp via huden. Mer än 60% av det vi smörjer in i huden tas upp av kroppen och bara en lotion kan innehålla 25 olika syntetiska kemikalier. Idag kommer vi i kontakt med betydligt fler kemikalier än vad tidigare generationer gjorde och risken för irritation och allergi ökar ju fler man utsätts för. Flertalet kemikalier används av rent kosmetiska skäl för att försköna produktens konsistens, doft, färg, känsla och hållbarhet.

Våra ekologiskt certifierade produkter innehåller naturliga ingredienser av allra högsta kvalitet. För att säkerställa effektivitet och mildhet har produkterna utvecklats i samråd med dermatolog och toxikolog. De är alla baserade på vitaminrika oljor och växtextrakt som är bra för hudens hälsa och vitalitet.

Vi tror på milda ingredienser med väldokumenterade goda effekter och väljer enkla rena sammansättningar. Vi har uteslutit starka växtämnen och har valt att inte blanda för många olika växtextrakt. Vi tror att många irritationer skapas av för starka preparat. Estelle&Thilds milda produkter bevarar hudens naturliga balans och passar även den allra känsligaste.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback