- Rörstrand


- En hållbar julklapp present  doppresent är denna fina rörstrand barnservis.
Finns även andra motiv men detta fångade just mitt intresse.

Formgivarna Karin Mannerstål och Hanna Werning utgick ifrån barnets perspektiv när de fick uppdraget att formge var sin barnservis för Rörstrand. Projektet resulterade i fyra färgstarka barnserviser. De fyra olika dekorerna representerar både det stora och det lilla, men framförallt fångar de barnets intresse för att utforska och förstå.

Ocean och Sputnik
Hanna Werning har inspirerats av klassiska upptäcktsresor där nyfikenheten på det svåråtkomliga och okända känns spännande. Hanna har gjort en naiv tolkning av historiska och mytomspunna händelser, som vi ser i dekoren till Ocean och Sputnik. Temat är två upptäcktsresor i olika toner av blått - en raketfärd genom rymden och en djupdykning ned i havet.

Innehåll: tre delar - mugg, skål och tallrik. Serviserna är förpackade i fantasifulla presentförpackningar.


Kostar 299 och ni finner det på
www.grantrum.se


Kommentarer
Postat av: stina

Ja jag vet att du har skrivit om sånt här du med och jag tycker det är så jävla bra! För det finns såmånga som verkligen inte vet hur det faktist går till.. Man tror ju att sin goda parfym, välgörande dagcreme eller snygga läppstift inte har något ont förflutet. Eller när när man diskar eller tar en huvudvärkstablett. Allt är så oskyldigt. tror man..

Jag kollade på mina saker jag har hemma och jag har grummes diskmedel och tvättmedel samt såpa. en tvål från bliw, sköljmedel från coop, änglamark.. och det står inte ett skit om det är testat på djur eller inte.. riktigt dåligt. Miljöstämplar har dom och de påstår att de är snälla produkter men hur ska man som konsumet kunna veta liksom..

Det ska vara lag på det här. Det är fan inte klokt att det ens får gå till på det här sättet.

Det man får göra är iaf att nästa gång man fyller på städförrådet så får man se till att handla efter listan på ej testade saker. jag tänker beställa hem från internet om jag inte hittar i affärena..

Hoppas du får en fin dag! här är det så solgt och fint idag. äntligen! Ut på promenad bilr det nu :) KRAM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback