- Ecoballs



  • 3 tvättbollar för upptill 1000 tvättar
  • OBS! originalet, inte att förväxla med sämre kopia
  • Miljövänligt och kostnadseffektivt


  • Grattis! Du har just upptäckt produkten som minskar dina kostnader för tvätt med upp till 85%. Helt makalöst om du frågar oss!! Vi har testat och det blir otroligt nog rent. Vi tvivlade från början men nu är vi övertygade om Eco Balls förträfflighet.
    Det här är originalprodukten, inte att förväxla med mindre seriösa kopior. Liknande produkter marknadsförs under liknande namn eller med likartat utseende så se upp.

    Trött på att bära hem tvättmedel från affären stup i kvarten? ... och vad är det vi släpper ut?
    Den här produkten sparar miljön och sparar pengar i din hushållskassa. Du sparar el, vatten och kemikalier!

    Lägg bollarna i tvättmaskinen istället för tvättmedel. Har du svåra fläckar finns en extra fläckborttagare med i paketet.  Kör på ett kort tvättprogram, helst utan sköljning. Eftersom Eco balls inte innhåller några tvålprodukter behöver du inte skölja. Bollarna är aktiva och tvättar hela programmet, optimalt är att tvätta på 30-45 min.

    Bollarna producerar tillsammans med vattnet joniserat syre vilket aktiverar vattenmolekylerna så att de tränger djupt in i fibrerna och lyfter bort smutsen. Gör dina kläder mjuka och rena utan att framkalla allergier. OBS! Bollarna innehåller inget blekmedel vilket är skonsamnt för färgerna i kläderna (särskilt svarta kläder), men vissa vittvättar kanske behöver lite blekning för att hålla sig riktigt vit, kör då med vanligt tvättmedel.

    Set om 3 bollar som klarar 750 tvättar, refill för ytterligare 250 tvättar och en fläckborttagare. Du kan alltså tvätta upp till 1000 tvättar med dessa tre bollar!!
    OBS! Bor du i ett område med kalkrikt (hårt) vatten bör du även använda Magnoballs för bästa möjliga resutat.
  •  Finns på www.smartasaker.se



    Nån som testat ?


    Kommentarer
    Postat av: Anonym

    Icak148/tvattmedel.pdf" rel="nofollow">http://www.icakuriren.se/ArticlePages/200810/09/20081009130310Icak148/tvattmedel.pdf

    2009-02-08 @ 19:05:55
    Postat av: vintageretroprinsessa

    anonym : Länkar funkar ej !!!

    2009-02-09 @ 12:47:21
    URL: http://bambii.blogg.se/
    Postat av: DavisVerna

    You know, I wish I were like you, just because you perform a amazing issue. Some time ago I purchased the written essays at the <a href="http://www.supremeessays.com/essay-writing-services.html">essay writing services</a>. But from this moment I could take your issue.

    2012-01-23 @ 00:24:38
    URL: http://www.supremeessays.com

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress:

    URL:

    Kommentar:

    bambiiii
    Trackback