- Ett Yoga pass tillsammans med kenny



- I dag rullades kennys blå yoga matta fram efter att ha vart instängd  ett tag :)
han vart väldigt inspirerad då han såg att både Madicken och Bambi fått en alldeles egen.

Så i dag på våran egentid beslutade vi oss för att ha ett Yoga pass.
Först tändes massa ljus och vi satte en stor buddha mellan oss sen satt vi emot varandra så han kunde lätt härma mina övningar ;).

Efter Yogan gjorde vi en avslappningsövning som ja lärde mig då jag gick teater.
Till det hade vi en avslappnings skiva.
Vi var ett löv som satt på ett träd sen ska man leva sig in i lövet som sakta faller från trädet och hamnar i vattnet , slutna ögon hela tiden ( jag tjuvkikade så jag kunde se att kenny verkligen blundade ).

Efterått vart vi så inspirerade så vi gjorde iordning  ett stort gammal ljusfat på fötter med jordnära färgade doftljus Buddha i glas  och en keramik Buddha sen toppade vi med ett vackert halsband med massa ikoner sen kennys 3 bergskristall stenar som han har på nattuksbordet för att kunan sova bra , dom la vi brevid den stora buddhan , så nu har han det fint på nattuksbordet han oxå :).










Yoga-kit, de lux


Ni som är intresserade utav Yoga kan köpa detta Yoga kit deluxe från
http://www.amuletten.net/

I paketet finner ni detta :

Yoga-kit innehåller:
Yogamatta (lila, eko, elements)
Tingshas Tibetansk klocka
CD yoga Nidra - avslappningsövningar för yogautövaren
DRAKENS te
Nässköljare
Hemlig gåva!

Yogamatta mörklila som är extra tjock ( 8 mm) i biologiskt nedbrytbart material. Detta är en yogamatta som är perfekt för dig som vill ha lite mer dämpning eftersom den är som är tjockare än en vanlig "sticky mat", är stabil och glider inte. Den är mycket lätt med en känsla som är ett mellanting mellan stickymat och material i ett liggunderlag. Den ligger still på golvet och du glider inte på mattan.

CD Yoga Nidra innehåller två djupavspänningsmetoder, på 20 minuter och 44 minuter. Swami Janakananda vägleder dig in i en djup avspänning av kropp och själ.

DRAKENS te har ett dokumenterat innehåll av lättupptagliga näringsämnen så som mineraler, vitaminer och antioxidanter. Det är KRAV-märkt och varsamt hanterat, torkat i 8-12 månader, för att bevara näringsämnen och smak. Balanserande för kropp och själ!

Tingshas Tibetansk klocka - Väck din ande och framkalla frid till sinne och kropp med vibrationerna från tingshas toner. Har använts av Tibetanska Buddister i århundraden för att förbereda sig och avsluta för meditation. När de två delarna slår mot varandra producerar de en klar, ren, rensande ljud som kan användas för att fokusera före och efter medtation och yoga. Tingshas används även för att frigöra blockerad energi i ett rum och för att skapa klarhet, fokus och närvaro.

Nässköjare i plast färgen är lila för rening av luftvägarna som även hänger ihop med energiflöde och främjar chakrabalans. Hjälper vid förkylning och för dem som vistas i dammig och smutsig miljö. Dämpar även svullna slemhinnor i samband med graviditet. Liten storlek, praktisk att ta med på resan. Instruktion om hur du använder kannan följer med.

Hemlig gåva får du på köpet, hoppas du får glädje av den!





 /// Kärlek Mamma Jessica



Ps hade en trött hund som var med på Yoga passet och somnade måste vart avslappnings cd som snurrade runt :)


Kommentarer
Postat av: Loa

Låter härligt! Måste bli bättre på att ta mig tid för yoga.

Har du nåt bra tips på dvd med gravidyoga. Jag brukar köra RaviAnas yogadvds - dom är suveräna. Men dom har ingen gravidyoga.



kram

Postat av: vintageretroprinsessa

Loa : Ja sånt är alltid skänt at ta sig tid till.

Tyvärr har jag inget direkt tips ang gravid Yoga.

Jag har gjort dom yoga övningar jag kunnat då jag varit med barn :)

Lycka till kram

2009-01-30 @ 11:16:11
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Lelle

Härligt! Min 11/2 åriga son började också imitera yogaställningar när jag tränade hemma!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback