- Pasta med renskav och svamp





 1 paket fryst renskav
200 gram champinjoner
1 lök
1vitlöksklyfta
1 tsk timjan
1 tsk rosmarin
3 dl matlagningsgrädde
Riven västerbottenost ( eller annan ost )
2-1 msk olja
salt peppar


Detta är för ca 4 portioner och kan ätas av barn :)


Skala och hacka löken groft.
Skala och hacka vitlöksklyftan fint.
Rensa svampen och skär i kvartar.
Koka pastan .

Hetta upp 2 msk  olja  stek skavet .
ta sen upp skavet lägg på fat .
Lägg i svampen och stek  sen lägger du i olja lök vitlök timjan  och rosmarin.
Stek ett par minuter på läg värme.
Öka värmen och tillsätt grädden.
Rör om koka i nån minut.
Lägg i renskavet igen och rör om-
Smaka av med salt peppar.
Servera med nykokt pasta och riven västerbotten ost-



Lunch tips från Jessica :)

Kommentarer
Postat av: Karin

Åå det lät supergott. Måste testa nån gång, älskar renskav :]

Postat av: vintageretroprinsessa

Karin : KUl att tipsa :)



Massa kramar

2009-10-06 @ 12:08:52
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Rebecca

verkat gott :D

2009-10-06 @ 14:02:46
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback