- Hallonpannacottapaj

Hallon Pannacotta paj
Pajdeg;
12 digistivekex
75 g smält smör
Fyllning;
3gelatinblad
3 dl vispgrädde
1dl strösocker
100 gram hallon
200 g philadelphiaost
Färska bär till garnering.
Kör kex och smör i beredaren.
Platta ut det i en form med avtagbara former.
Låt stå kallt i kylen medans du gör fyllningen.
Lägg gelantinen i skål med kallt vatten.
Häll grädde och socker i tjockbottnad kastrull och sjud över svag värme tills sockret löst sig.
Ta upp gelantin bladen,krama dem och vispa ner dem i grädden.
Ta upp gelantin bladen,krama dem och vispa ner dem i grädden.
Mixa hallonen med mixerstav eller i matberedare till en purè. Rör ner osten och hallonpurén i grädden. Vispa tills det är en slät kräm och häll den i pajformen.
Låt pajen stå i kylskåpet i minst 3 timmar eller tills den stelnat. Servera med färska bär och mynta eller citron mellis..
Kommentarer
Postat av: Jennie
Aja baja inte fresta en gravid kvinna före lunch....
Postat av: Maria
ÅH vad god den såg ut att vara!!!
Blev inte lite sugen....
Kram
Postat av: vintageretroprinsessa
Jennie :D skämms på mig ;).
Maria :) Lätt att göra med ;)

Trackback