- Hallonpannacottapaj



Hallon Pannacotta paj

Pajdeg;

12 digistivekex

75 g smält smör

Fyllning;

3gelatinblad

3 dl vispgrädde

1dl strösocker

100 gram hallon

200 g philadelphiaost


Färska bär till garnering.

Kör kex och smör i beredaren.

Platta ut det i en form med avtagbara former.


Låt stå kallt i kylen medans du gör fyllningen.

Lägg gelantinen i skål med kallt vatten.

Häll grädde och socker i tjockbottnad kastrull och sjud över svag värme tills sockret löst sig.

Ta upp gelantin bladen,krama dem och vispa ner dem i grädden.

Ta upp gelantin bladen,krama dem och vispa ner dem i grädden.

Mixa hallonen med mixerstav eller i matberedare till en purè. Rör ner osten och hallonpurén i grädden. Vispa tills det är en slät kräm och häll den i pajformen.

Låt pajen stå i kylskåpet i minst 3 timmar eller tills den stelnat. Servera med färska bär och mynta eller  citron mellis..


 

Kommentarer
Postat av: Jennie

Aja baja inte fresta en gravid kvinna före lunch....



Postat av: Maria

ÅH vad god den såg ut att vara!!!

Blev inte lite sugen....

Kram

2009-09-03 @ 15:02:54
URL: http://cupcake.blogg.se/
Postat av: vintageretroprinsessa

Jennie :D skämms på mig ;).



Maria :) Lätt att göra med ;)

2009-09-04 @ 10:57:07
URL: http://bambii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback