- Renskavs panna med kål
Renskav är höstigt och härligt.
Och magert och gott kött.
Här kommer en härlig höstig renskavs panna på recept.
Till 4 portioner behöver du :
4 portioner ris.
1/1 spetskålshuvud
1 hackad gul lök
Ca 500 gram renskav.
1/2 tsk salt
1 1/2 krm vitpeppar
2-3 msk soja
1 dl vispgrädde
3 dl vatten
1 1/2 dl lingon
1 : KOka riset.
Bryn löken i olja.Fräs kålet hastigt i olja- Höll av lök och kål på en tallrik.
Bryn renskaven i smör.
Krydda med salt och vitpeppar . Tillsätt soja vatten och grädde. Rör i hop och tillsätt löken och kålen.
Servera med ris och dekorera med lingonen .
Smaklig måltid.
I dag åt vi faktiskt nåt så gott som biff ala lindström kokt potatis gräddsås och kokt broccoli yummie.
Har vart ute hela dagen lång i det höstiga vädret.
I kväll är det en typisk söndag kväll.
Vi äter efterätt och myser och barnen duschar lägger sig i tid efter lite massage.
Har plockat in lingonris och dekorerat köket med.
Fyöt frukt skålarna med egen plockade äpplen kan det ens bli bättre ?
Peace and love

Kommentarer

Trackback