- Renskavs panna med kål



 Renskav är höstigt och härligt.
Och magert och gott kött.

Här kommer en härlig  höstig renskavs panna på recept.

 Till 4 portioner behöver du :

4 portioner ris.

1/1 spetskålshuvud
1 hackad gul lök
Ca 500 gram renskav.
1/2 tsk salt
1 1/2 krm vitpeppar
2-3 msk soja
1 dl vispgrädde
3 dl vatten
1 1/2 dl lingon


 1 : KOka riset.

 Bryn löken i olja.Fräs kålet  hastigt i olja- Höll av lök och kål på en tallrik.

Bryn renskaven i smör.
Krydda med salt och vitpeppar . Tillsätt soja  vatten och grädde. Rör i hop och tillsätt löken och kålen.

Servera med ris och dekorera med lingonen .


Smaklig måltid.






  I dag åt vi faktiskt nåt så gott som biff ala lindström  kokt potatis gräddsås och kokt broccoli yummie.
Har vart ute hela dagen lång i det höstiga vädret.

 I kväll är det en typisk söndag kväll.

 Vi äter efterätt och myser och barnen duschar lägger sig i tid  efter lite massage.


Har plockat in lingonris och dekorerat  köket med.

Fyöt frukt skålarna med egen plockade äpplen kan det ens bli bättre ?



Peace and love




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback