- " Because kids spill things "



- Ett trevligt paket har komit till den yngsta i familjen nämligen Bambi :)
Snabb som atan på att öppna paket är hon :).



Vill du som förälder underlätta vardagen? Är du trött på konstant städning? Vill du ha några minuters lugn och ro samtidigt som ditt barn ivrigt övar upp motoriken och lär sig att äta själv?


Har du svarat ja på någon av dessa frågor är Snack-Trap definitivt produkten för dig och ditt barn.

Bambi fick den rosa med en apa .
Extra lock och remmar att sätta fast koppen i tex barnvagnen bilen :)
Eller då man är ute och cyklar ;), perfekt sommar sak :).

Förutom den rosa med apa finns dessa :

Snack-Trap Kopp Blå   Snack-Trap Kopp Vit

Snack-Trap är produkten som är utvecklad och designad av företaget MossWorld Enterprises, Inc. Grundare till företaget är Christine Moss, som vid föräldrarledigheten av sina två små döttrar sökte efter produkter för att förenkla vardagen med de små. Som ofta föder utmaningar entreprenörsskap och uppfinningsrikedom och i detta fall skapades produkten Snack-Trap som nu är patenterad med sitt unika lock.

Företaget startade 2002, Christine Moss hade lämnat en lovande karriär bakom sig sedan de två döttrarna kommit. Hon saknade dock sin forna karriär och har idag byggt upp ett företag med global försäljning och ett flertal produkter som är tänkt att underlätta och göra vardagen roligare för föräldrar till små barn. Företaget är beläget i Michigan, USA.

Snack-Trap är en produkt som är revolutionerande och förenklar vardagen för dig som förälder med små barn. Snack-Trap är även produkten som har vunnit priser för sina innovativa egenskaper.

På en global marknad sprids produkter snabbt. Den situation som Christine Moss stod inför ett antal år tidigare påminde om den som Angelica Lundman stod inför med sina två små döttrar under en föräldrarledighet i Tokyo, Japan. Enda skillnaden var att hon inte behövde uppfinna produkten utan att den redan fanns. Då hon av en händelse fick tag på produkten, kontaktade hon genast MossWorld Enterprises, Inc. i USA för att få möjlighet att distribuera produkten på den svenska marknaden. Produkten säljs idag i Sverige genom butiker samt över internet.

Hoppas att du som kund kommer att uppskatta Snack-Trap och att den blir ett litet steg till att underlätta vardagen för dig och de små!


Vill du bestälal din egna går du in på www.snacktrap.se

Våran ska användas redan nu fylld med ekologiska russin :)
Perfekt då man sitter  i soffan ochmyser samt pysslar .


image svartvit 200x200_stroke grey


Håll utkik inom snar framtid blir det utlottning av valfri snack - trap här på bloggen.

/ Kärlek Mamma Jessica och mini me Bambi


Kommentarer
Postat av: Erika

vilken smart en, ska hålla utkik efter tävling då ;-)

Postat av: Sockenvägens Söta

Grymt smart, har just plockat ekologiska oliver som Luran spillt :-/ Ha det finast!

2010-05-15 @ 11:28:57
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback