- Paj med hallonpanacotta

Paj med hallonpannacotta

En paj med sprött skal av digestivekex och en underbar fyllning på vispgrädde och Kesella med smak av hallon. En enkel efterrätt som är perfekt att göra i förväg.



Till ca 8 portioner behöver du :

12 digestivekex
75 g Svenskt smör från Arla
1 tsk kanel

Fyllning:
3 gelatinblad
2 1/2 dl Arla Köket® vispgrädde
500 g Arla Köket Kesella® kvarg hallon
3–4 dl hallon


Mixa kex, smör och kanel. Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt stå i kyl ca 15 min. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädden. Rör ner gelatinbladen. Låt grädden svalna något. Blanda grädde och kvarg. Häll det i formen. Låt stå i kyl minst 3 tim. Garnera med hallon.

Kommentarer
Postat av: Mamma till William och prinsessan i magen

Det var ett tag sedan man var här inne..skoj att man hittade hit igen..sÅ gott..Ha en fin onsdag.kram

Postat av: EVELINA - DRIVER FÖRETAG OCH SKRIVER ROMAN!

Låter otroligt gott det där! Måste definitivt testa =)

2011-09-27 @ 19:01:10
URL: http://evelinaknipstrom.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

bambiiii
Trackback