- Paj med hallonpanacotta

En paj med sprött skal av digestivekex och en underbar fyllning på vispgrädde och Kesella med smak av hallon. En enkel efterrätt som är perfekt att göra i förväg.
Till ca 8 portioner behöver du :
12 digestivekex
75 g Svenskt smör från Arla
1 tsk kanel
Fyllning:
3 gelatinblad
2 1/2 dl Arla Köket® vispgrädde
500 g Arla Köket Kesella® kvarg hallon
3–4 dl hallon
Mixa kex, smör och kanel. Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt stå i kyl ca 15 min. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädden. Rör ner gelatinbladen. Låt grädden svalna något. Blanda grädde och kvarg. Häll det i formen. Låt stå i kyl minst 3 tim. Garnera med hallon.
Kommentarer
Postat av: Mamma till William och prinsessan i magen
Det var ett tag sedan man var här inne..skoj att man hittade hit igen..sÅ gott..Ha en fin onsdag.kram
Postat av: EVELINA - DRIVER FÖRETAG OCH SKRIVER ROMAN!
Låter otroligt gott det där! Måste definitivt testa =)

Trackback